Skip to main content

Bine ati venit in magazinul CRISSTALUS Fashion

CRISSTALUS este un brand autentic românesc cu atelier propriu de creaţie şi producţie. Designul CRISSTALUS se adresează unei zone largi de vestimentaţie ce cuprinde bluze, cămaşi, rochii, fuste, jachete sau paltoane. Linia de vestimentaţie CRISSTALUS se îndreaptă către stilul casual-elegant care împrumută concepte tradiţionale printate sau brodate, dar şi alte elemente cu o gamă bogată coloristic cu inspiraţii florale.

De asemenea, CRISSTALUS creează şi o linie exclusivistă de încalţăminte şi genţi, bazată pe inserţii printate sau gravate specific, ce nu se mai regăsesc la nici un alt producator din România.

Vă invităm să descoperiţi întreaga gamă vestimentară CRISSTALUS şi să vă bucuraţi de produsele noastre.

DE CE SĂ ALEGI CRISSTALUS. Spre deosebire de alte site-uri, Crisstalus asigură o consiliere directă a cumpărătorului, prin solicitarea dimensiunilor exacte ale persoanelor, astfel se evită pe cât posibil nepotrivirea produselor. De fiecare dată ţinem cont de dorinţele dumneavoastră, iar produsele se fac în funcţie de dimensiunile bustului, taliei şi soldului.

Înainte de livrarea produselor, contactăm clienţii pentru evitarea neplăcerii ca livrarea să nu vă gasească la adresa menţionată.

Noi producem în România doar la comandă şi ţinem cont întotdeauna de dorinţele dumneavoastră.

Transport gratuit

Vă oferim transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei. În cazul în care doriţi livrare specială sau aveţi alte condiţii, vă rugăm sa ne contactaţi.

Sugestii si reclamatii

Pentru detalii, sugestii sau eventuale reclamaţii vă rugăm să ne contactaţi pe adresele de e-mail sau la oricare din telefoanele de la pagina de contact.

support 9/7

Aveţi întrebări legate de produse sau de comanda dumneavoastră? Nu ezitaţi să ne contactaţi pe e-mail sau telefonic, în intervalul orar 9.00-18.00, de luni până vineri la urmatoarele numere de tel 021.436.11.17 sau 0728306893

 

Va rugam sa asteptati confirmarea telefonica a comenzii. Refuză