Skip to main content

Confidentialitate

Confidentialitate

Crisstalusfashion.ro  va garanteaza confidentialitatea informatiilor. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

Care sunt informatiile de care avem nevoie?

Pentru a putea efectua cumparaturi online avem nevoie de urmatoarele informatii despre Dvs.: nume, prenume, e-mail, adresa si numar de telefon.

Informatiile solicitate vor fi folosite pentru procesarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostiinta eventualele modificari ale functionarii website-ului. De asemenea, putem obtine informatii referitoare la numarul de utilizatori ai website-ului sau informatii care ne pot ajuta sa il imbunatatim sau sa il dezvoltam. Daca aveti comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentilitate va rugam sa ne contactati pe e-mail.

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI crisstalusfashion.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT FRAUDAREA.

Va rugam sa asteptati confirmarea telefonica a comenzii. Refuză