Skip to main content

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Siteul Crisstalusfashion este proprietatea SC HI EXPERT SRL, inregistrata in Ilfov, comuna chiajna, strada 1864, nr 34. Nr inregistrare J23/3209/2008, Cui: RO13827655

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

 1. Dreptul de autor al SC HI EXPERT SRL asupra informatiilor publicate pe site
  Intregul continut al site-ului crisstalusfashion.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea este proprietatea HIEXPERT si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul HI EXPERT a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului crisstalusfashion.ro numai in limitele metionate in prezentul document.
 2. Produsele si serviciile oferite de HI EXPERT pe site-ul crisstalusfashion.ro si politica de preturi
  HI EXPERT isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul platformei sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.
  Preturile prezentate includ toate taxele aplicabile si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.
 3. Plata produselor
  Plata produselor comandate se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal sau ordin de plata. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul HI EXPERT. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.
 4. Livrarea produselor
  Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul firmei de curierat rapid Bookurier si Fancourier.

Termenul de livrare al produselor este cuprins intre 7 si 10 zile lucratoare, cu exceptia perioadelor special (sarbatori legale, campanii speciale e.t.c) Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs, verificati termenul de livrare cu o persoana de la suport

Costurile de livrare sunt:

– GRATUIT pentru comenzile a caror valoare depaseste 150 RON

– 18 RON + TVA  pentru comenzile cu valoarea cuprinsa intre 0 si 150 RON
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

HI EXPERT isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de HI EXPERT care include forta majora: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de HI EXPERT fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de HI EXPERT de la acest client.

 1. Informatii despre RETURUL produselor cumparate
  Clientul poate denunta unilateral contractul cu crisstalusfashion.ro fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare)  (cf. ord. 130/2000 completata de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanta,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile.

Astfel, produsele cumparate de pe platforma pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare) de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email-ul din pagina de contact intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Produsul va fi returnat in aceeasi stare in care s-a livrat, adica nou si in cutie, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului, nepurtat, fara pete sau rupturi. In caz contrar el pot fi reexpediat clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, cusaturi rupte sau fortate, murdarie etc.  Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura si formularul de retur (fie pe email, fie printata si trimisa in colet).

Crisstalus va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 7 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

 1. Comentariile utilizatorilor
  Utilizatorii care acceseaza site-ul crisstalusfashion.ro  pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. HI EXPERT isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

HI EXPERT nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii HI EXPERT si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

 1. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
  Site-ul crisstalusfashion.ro este gazduit de serverele unei terte firme. HI EXPERT nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. HI EXPERT nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului crisstalusfashion.ro.
 2. Dispozitii finale
  Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe platforma si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului crisstalusfashion.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Confidentialitate

Crisstalusfashion.ro  va garanteaza confidentialitatea informatiilor. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale acestora catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

Care sunt informatiile de care avem nevoie?

Pentru a putea efectua cumparaturi online avem nevoie de urmatoarele informatii despre Dvs.: nume, prenume, e-mail, adresa si numar de telefon.

Informatiile solicitate vor fi folosite pentru procesarea comenzii dumneavoastra si pentru a va aduce la cunostiinta eventualele modificari ale functionarii website-ului. De asemenea, putem obtine informatii referitoare la numarul de utilizatori ai website-ului sau informatii care ne pot ajuta sa il imbunatatim sau sa il dezvoltam. Daca aveti comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentilitate va rugam sa ne contactati pe e-mail.

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI crisstalusfashion.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE AU INCERCAT FRAUDAREA.

TERMENI DE LIVRARE

Produsele din magazin pot fi in stoc si se pot livra in termen de 1-2 zile sau se fac la comanda dvs  si se livreaza in termen de 7-10 zile.

Pentru fiecare produs comandat veti primi confirmarea termenului de livrare

Pentru comenzile speciale cu marimi atipice veti  fi contactati pentru stabilirea termenului de livrare

Livrarea se face gratuit pentru Comenzi ce depasesc 150 lei

Petru Comenzi sub valoarea de 150 lei livrarea se face contracost, valoarea transportului este de 18lei + TVA in zonele cu acoperire sau Fancourier

Livrarea se face de luni pana vineri pe tot teritoriul romaniei. Pentru livrari internationale veti fi contactati de unul dintre reprezantantii nostrii

Returul

Conform legii comertului electronic OG nr.130/2000, art.7 alin.1 consumatorul ( cumparatorul) are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare), fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului ( cumparatorului ) sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.

Clientul  are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare) de la primirea produselor comandate, sa returneze produsul si sa instiinteze firma asupra deciziei sale de a renunta la produsele comandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

 • In cazul in care marimea nu corespunde, se poate solicita schimbarea produsului cu o alta marime corespunzatoare, contravaloarea transportului va fi suportata de vanzator (crisstalus)
 • In cazul ca produsul prezinte defecte datorate vanzatorului, se poate solicita schimbarea produsului cu un produs care nu prezinta defecte, contravaloarea transportului va fi suportata de vanzator (crisstalus)
 • In orice alte cazuri decat cele de mai sus sau stabilite in mod direct intre vanzator si cumparator , plata returului se va face de catre client(cumparator)
 • Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care s-au livrat, impreuna cu toate accesoriile aferente produsului, nepurtate, fara pete sau rupturi;
 • Produsele facute pe comanda speciala in functie de dimensiunile clientilor nu se mai pot returna
 • Crisstalus se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), dupa ce produsul ajunge in posesia Crisstalus in maxim 7 zile
 • Crisstalus se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce produsul ajunge in propria posesie
 • Crisstalus se obliga sa respecte toate conditiile de mai sus.

Produsele care sunt realizate pe comanda la cererea clientului si se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art.10Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate .

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuielile de transport (daca exista).

Pentru returnarea unui produs va rugam sa ne contactati pe adresa de email sau la numerele de telefon din pagina de contact.

Va rugam sa asteptati confirmarea telefonica a comenzii. Refuză